Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Wij zijn Sjoerd en Laura, de troste eigenaren van charme-camping en eetcafé De Kleine Abtshoeve.
Wij zijn een gastvrije charme-camping en wintercamping in Brabant. Op onze camping geniet je van de Brabantse gezelligheid én van de prachtige Brabantse natuur. Onze natuurcamping is dan ook erg geliefd bij senioren die genieten van rust en ruimte. Wij hebben geen faciliteiten voor kinderen.
Op het terrein vindt u ook een eetcafé, hier kunt u terecht voor een heerlijk hapje of drankje. Voor de ochtenden is er een broodjes service, wij bakken de broodjes zelf af.
Onze omgeving is divers, in de directe omgeving ligt op loopafstand een golfbaan en wellness complex, Breda en Oosterhout zijn op 5 km afstand.
Zien wij jullie snel?

4904 SM, Oosterhout, Nederland

Locatie host
Zien wij jullie snel?
Lees verder
rustige locatie - ten westen van Oosterhout - geen chemische middelen toevoegen aan het toilet ivm met het milieu - gravel ondergrond - restaurant - honden [max. 2] aangelijnd - luxe sauna op loopafstand - golfbaan op loopafstand - Breda 5km - centrum Oosterhout 3km
1 jan t/m 28 mrt
€ 26,40