4,47van 5
  • december 2023

Reactie van beheerder

Edgell, bedankt voor je review, wel vreemd dat je dit schrijft en hier geen nacht hebt gestaan. In het voorjaar gaf je ons nog 5 sterren en nu maar 1! Er is verder niets veranderd als dat we een info punt erbij hebben geplaats, lijkt me alleen al een verbetering. De extra persoon die je benoemd zit al €1.25 toeristenbelasting in. In het info punt geven we aan dat we langs komen, dus zijn ons inziens de inschrijfformulieren (nog) niet nodig. En de tekst van sanitaire ruimtes zullen we even aanpassen.

• november 2023

Mooie plek als het droog is. Prima voorzieningen. je staat op stevige ondergrond. Vlakbij een klompenpad. aan het eind van een doodlopende weg, dus lekker rustig. Aardige beheerders. wij komen een keer terug als het droog is!

Reactie van beheerder

Bedankt voor jullie review. Jammer dat jullie er waren met dit slechte weer, maar fijn dat jullie goed konden staan op de verharde grond

• september 2023

Mooie camperplaats en verhard op de plek waar de camper staat. WiFi is uitstekend en het is voor ons een plek om vaker terug te komen.

Bekijk alle 17 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,47van 5
  • december 2023