SVR Camping Ruigenhil

Ik had een halve ster meer willen geven ;) Douche was niet instelbaar, erg lauw en weinig straal, wel schoon. Voor onze hond moest 1,50 bijbetaald worden. Alle bezichtigingen zijn op 5km afstand, dus fietsen mee ;) Ik vond 2 dagen €56 is echt overpriced. Storten onduidelijk, dus grijs hebben we nog mee. Plekken zijn goed en gastvrouw aardig. Receptie zit achter de camping.

Afgelopen week hier 3 nachten gestaan. Mooi centraal gelegen voor fietsuitstapjes naar/langs de vestingsteden Willemstad, Klundert, Steenbergen en Tholen. Kleinschalige camping met ruime plaatsen is open sinds juni 2025 en ademt een gemoedelijke en rustgevende sfeer uit. Het hoogtepunt, en heel belangrijk voor menig camperaar, is het sanitairgebouw. Aan alles is gedacht, petje af voor deze hardwerkende eigenaarsfamilie. Wij komen zeker terug.

tonuutgrunn

jul 2025

Hebben hier vier nachten gestaan. De ontvangst was zo persoonlijk dat het haast op familie-bezoek leek. Alle tijd voor een rondleiding en toelichting. Samen, van de beschikbare plekjes, een fijn plekje uit kunnen zoeken. De plekjes zijn allemaal door bomen/struiken afgescheiden. Het sanitair is alsof het nog in de showroom staat, gaaf en schoon. We wensen Lindy en haar familie veel succes met deze camping. We hebben genoten.

Stadsedijk 20

4796 RE, Oudemolen, Nederland

Kampeerplaatsen op SVR-camping -Ruigenhil polder - entree via zijpoort - vanaf de Stadsedijk naar beneden rijden voorbij de zwarte poort rechtsaf richting de Oostmiddelweg - U komt dan vanzelf uit bij de achterzijde van de camping (groen hek) - reserveren via website - centrum Oudemolen 2km

15 mrt t/m 31 okt