Camping De Volmolen

• Douche

katinka1111

mei 2024

super vriendelijk personeel alles netjes goede horeca goed geholpen toen we met camper vastzaten echt aanrader wij komen zeker terug

Altijd in Waalre gewoond, vaker een bezoekje gebracht, super gezellig in de prachtige natuur ... nu eindelijk sta ik hier zelf in mijn camper , aan het water met kano vereniging in actie voor mn neus, TOP. Zo leuk en wijds uitzicht over de landerijen. Het ontbreekt me aan niets, ik ga bij boeken. Heerlijk om tot rust te komen . De regen deert niet , het is zowieso fijn. Vanavond eens wat eten in het restaurant. Verblijf ZEKER een aanrader.

houtumj

jul 2023

Wat een prachtig plekje. Mooi gewandeld vanaf de camping zo de natuur in en dan.... als klap de vuurpijl, lekker eten en drinken in het restaurant, super aardige mensen. De Volmolense vlaai kan ik ook van harte aanbevelen.

Volmolen 1

5561 VH, Riethoven, Nederland

Sitecode: 20733

kampeerplaatsen op een camping - verschillende velden met verschillende tarieven - wildwatervaren - huifkartochten - openbaar vervoer 800m - Waalres Museum - centrum 1km

1 apr t/m 31 okt