camping gelegen aan de rand van het 260ha groot bosgebied de Molenheide - fiets- en wandelknooppunten netwerk - Mill en Wanroij 2km - centrum 2km
5454 NA, Sint Hubert, Nederland€ 18,00 • 1 apr. t/m 24 mei
€ 24,00 • 25 mei t/m 6 jun.
€ 18,00 • 7 jun. t/m 12 jul.
€ 24,00 • 13 jul. t/m 29 aug.
€ 18,00 • 30 aug. t/m 2 okt.
NKC - NKC/CCI Card, CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWij hebben het vorig jaar een paar dagen hier gestaan en zijn nu weer terug voor een dag of drie. Rustige maar zeer mooie camping aan de rand van het bos. Kunnen ons maar alleen aansluiten bij de rest van de andere reviews.
De camping is prima, goede service, veel groen, veel bloeiende planten, mooie veldjes, dik in orde. We kregen een tasje aangereikt met van alles erin, o.a. 10 zeer verzorgde ( in kleur ) knooppunten routes. Die wij gereden hebben waren erg mooi. Sanitair is gedateerd, maar wel goed schoon. Zelf te verzorgen toiletpapier, eventueel handdoek voor na het handen wassen. Douche met muntjes en warm water (afwas) €0,20. Het is er goed toeven.
lees meerVriendelijke behulpzame eigenaren, mooie camping goed fietsen in mooie omgeving zeer schoon sanitair. En bedankt voor de vaderdag attentie leuk
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
5454 NA, Sint Hubert, Nederland51° 40' 9" N
info@rossumstroost.nl
€ 18,00 • 1 apr. t/m 24 mei
€ 24,00 • 25 mei t/m 6 jun.
€ 18,00 • 7 jun. t/m 12 jul.
€ 24,00 • 13 jul. t/m 29 aug.
€ 18,00 • 30 aug. t/m 2 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet