SVR-minicamping ‘t Amans

• Douche

4.5

Dijkhans

aug 2024

Mooie ruime plek, rustige camping, (senioren) mooie fiets omgeving. ....helaas stank van kippen en veel last van vliegen, geen gratis eitje meer.

EdgeII

aug 2022

prima! schoon en net sanitair goede wifi mooie omgeving water en stroom bij de ruime plekken vriendelijke mensen hmmm... wel een paar vliegen in deze landelijke locatie... dus vliegenmepper bij de hand houden 😉 hou je niet van kakkelende kippen... wat wel rustgevend is... kom dan niet naar deze locatie, welke naar mijn mening een mooie locatie is. goede wifi op plek 14, al met al; top

Jurjen.Idema

apr 2022

wij waren aangenaam verrast, wat een mooie kleine camping, sanitair erg netjes en modern, bij elke aansluiting stroom en water. lekker kunnen wandelen in het bos op ongeveer 500 meter. ook nog even lekker kunnen atb'en. ook nog een paar reeën gezien . wij komen zeker nog een keer terug.

Amansweg 20

5455 RD, Wilbertoord, Nederland

51.65215294 5.78582082

Kampeerplaatsen op SVR minicamping - gelegen naast pluimveeboerderij Vloet - bosgebied de Molenheide 500m - centrum 1.5km

1 apr t/m 30 sep