locatie in plan Dotterbloem - parkeervignet kopen bij VVV, Kerkstraat 20 (bij aankoop vignet gratis fietsknooppuntenkaart Meierijstad) - open april/januari di/za van 10-16u; januari/april vr/za 10-16u - volg de borden "lang parkeerterrein centrum" - LET OP! Bij evenementen gesloten - historisch centrum 400m
Dommelpark
Sint-Oedenrode, Nederland€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooie plaats, vlak bij het centrum. Het zwembad is gesloopt. Er wordt nieuwbouw gedaan, waardoor er al in de vroeger morgen geluidsoverlast is. VVV is tot 18 nov gesloten.
Op zich wel een prettige plek om te staan. onderdeel van groot algemeen parkeerterrein dat voor iedereen gratis is. we zijn braaf een vignet gaan halen, maar eigenlijk vind ik dat totaal onterecht.
de camperplaats is dommelpark met de beschrijving die op de site staat kom je op de markt.
Campinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
Rolstoelvriendelijk
Dommelpark
Sint-Oedenrode, Nederland51° 34' 2" N
jcvanderheijden@meierijstad.nl
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan