rustige locatie - reserveren alleen op de dag van aankomst - ontmoetingsruimte - - gelegen aan route van de Vierdaagse [50 km route komt langs de camperplaats] - bij geen gehoor 0610080954 - Cuijk 3km
Berkenkamp 59
5434 PC, Vianen, Nederland€ 15,00 • 20 mrt. t/m 31 dec.
KortingskaartenFijne plek en vriendelijke eigenaren. Camperplekken zijn netjes en sanitair ook.
Hele aardige eigenaars maar echt niet ons ding. Te dicht op elkaar, veel mensen die elkaar blijkbaar goed kennen en als je dan "nieuw" binnen komt lastig om er tussen te komen. En dat terwijl we op iedere andere camperplaats veel contact hebben met de andere gasten. We voelde er ons niet "thuis". Wel bijzonder dat bijna iedereen die een review zo enthousiast is, maar gelukkig mogen smaken verschillen.
lees meerschaam U Remy😢😭
Berkenkamp 59
5434 PC, Vianen, Nederland51° 42' 58" N
info@campersplaats.nl
+31619021002
€ 15,00 • 20 mrt. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet