Onze allereerste camperervaring was deze week een nacht bij Ons Plekske. Wat een fijne plek om te starten met camperen! Heel verzorgd terrein, rustige omgeving, prettige sfeer en uitstekende prijs. We hadden het niet beter kunnen treffen.
prachtig grasveld echt ongelofelijk. Superschoon sanitair en keuken goed georganiseert. Jammer afwaswater is betaald en niet echt heet. en wasjes spoelen moet in camper
Perfecte camperplaats met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. De beheerders zijn super vriendelijk en behulpzaam.
Berkenkamp 59
5434 PC, Vianen, Nederland51° 42' 58" N