Roompot Kustpark Egmond Aan Zee

• Stroom

Springer'07

jul 2025

Veel te duur, plaatsen zijn zi klein dat de luifel amper uitgezet kan worden en erg druk. wat mij betreft 100% af te raden dus!

In januari een weekend met de camper gestaan omdat ik meeliep met de wandelmarathon. Camperplaataen op 500 meter afstand van de start en finish. Ideaal! Park was eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. helemaal goed dus. en je loopt zo van het park de duinen in. Top

Rotterdame

okt 2024

een ster voor de lokatie en daarmee is alles gezegd. het interesseert hen ook niets. want de buitenlandse toeristen betalen het gewoon. jammer want ik zou hier regelmatig komen als het iets schoner en goedkoper zou zijn. ook in de winter.

Nollenweg 1

1931 AV, Bergen, Nederland

Camperplaatsen op het vakantiepark - Dynamic Pricing , dus richtprijs vermeld - voor exacte prijzen en openingstijden zie website - in hoogseizoen reserveren nodig met Acsi geen reserveren - fietsverhuur - receptie op 300m van ingang terrein - strand 900m - centrum 1,2km

ACSI - Campingcard