Parking Oostkade

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Fenix1989

2 weken geleden

Ik kwam in de avond aan en wilde me aanmelden via de app echter lukte dat niet😬 dat zou aan mijzelf liggen.🙈 In de ochtend kwam ik de havenmeester tegen en kon contant betalen. de beste man vroeg zelf met hoeveel personen? Alleen zei ik en het bedrag werd keurig aangepast naar 1 persoon.🤩

H

Hoogland

nov 2025

Wij hebben hier vaker gestaan met de camper en toen was het inclusief stroom. Vandaag aangekomen en nu moet je via Aan- Uit ook de stroom betalen , 0,50 per KWh.

Rytstuff

okt 2025

het is een prachtige locatie, maar………het duidelijk hoorbare (24 uurs) verkeer over de brug naar de Afsluitdijk is hinderlijk. visrestaurant ter plekke is op maandag en dinsdag gesloten.

Oostkade

1779 GS, Den Oever, Nederland

locatie vlak naast de Stevin sluizen en Afsluitdijk - betaling via app AanUit.net - bij aanmelden krijgt u sms met code voor het servicepunt - coördinaten 52.92643050/ 5.03797110 - tijdens vorst is het water afgesloten - direct aan Waddenzee - mooi uitzicht - volg borden Den Oever - centrum Den Oever 500m