Recreatiepark Hossebosch

• Stroom

• Vuilnisbak

Sjoerd2310

jul 2025

Tijdje gedwongen gestaan ivm afkeuring camper, aardige eigenaars, rustige plek aan het water met steiger, terras en zwemladder, absoluut waard om terug te keren.

Pieterlien

jun 2025

Mooie rustige plek in een landelijke omgeving aan het (zwem) water. Stroom ( beperkt) aanwezig, water wel, toilet en afval alleen als beheerder aanwezig is. Supermarkt 10 min fietsen, Dekamarkt Waarland, Aldi noord Scharwoude. Aanrader.

Rustige en gezellige plaats om te verblijven. Water en elektriciteit aanwezig, al heb je soms een héél lange verlengdraad nodig. Heel vriendelijke eigenaar komt 's avonds langs om de 15€ te innen. Wij kwamen hier na een telefoontje aan, de kust zat volledig vol. Een geluk met wat ongeluk, anders hadden we dit leuke rustige plekje niet gevonden. Wij komen zeker terug! Grtjs Mark & Christine

Waarddijk 1

1704 PW, Oudkarspel, Nederland

Camperlocatie bij jachthaven - vooraf bellen - lozen vuilwater en cassettetoilet [biologisch afbreekbaar] mogelijk in overleg met eigenaar - bootverhuur - centrum 6km