Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Een unieke stek, aan de voet van de duinen, bij de strandopgang!
De camping ligt 500 meter van het strand en de Noordzee. En sluit aan op het fietsknooppuntennetwerk.
In het voorjaar staan de omliggende bollenvelden vol in bloei.
Uw uitzicht is over de bollenvelden en de wuivende duinen.
U kunt gezellige uitstapjes maken naar het Marinemuseum, Fort Kijkduin of stadjes als Schagen en Alkmaar bezoeken.
De camping telt 30 kampeerplaatsen. De meeste plaatsen zijn verhard met een mooi tegelplateau. Het sanitair is comfortabel, luxe en altijd hygiënisch schoon. We bieden heerlijke broodjesservice. En verkopen onze lokale producten.
De ervaringen van onze gasten zijn zeer positief.
Lees verder

Zanddijk 7
1787, Julianadorp, Nederland
52.91476 4.71968

Locatie host
Een unieke stek, aan de voet van de duinen, bij de strandopgang!
In het voorjaar staan de omliggende bollenvelden vol in bloei.
Uw uitzicht is over de bollenvelden en de wuivende duinen.
De ervaringen van onze gasten zijn zeer positief.
Lees verder
aan de voet van de duinen, aan een rustige strandopgang - weids uitzicht over de bloembollenvelden - zeer goed toegankelijk voor campers - in 2013 genomineerd voor camperplaats van het jaar - strand 300m - centrum 1km
15 mrt t/m 4 apr
€ 29,30
5 apr t/m 20 mei
€ 32,30
21 mei t/m 21 jun
€ 29,30
Toon alle tijden en prijzen
Best Deal Camping Card
NKC - NKC/CCI Card