4,16van 5
  • augustus 2023

Hele fijne, schone en rustige camping. Heel netjes onderhouden met mooie, deels verharde camperplekken. Deze liggen lekker beschut. De camping ligt pal aan zee. Wij waren er een paar dagen en hebben ons prima vermaakt. Mooi fietsen en wandelen door de duinen. Strandpaviljoen Paal6 ligt vlakbij

• mei 2023

helaas geen ruimte voor de slagboom om formaliteiten te vervullen, geen creditcard betaling. Jammer. Verder goed.

• april 2023

Mooie camping met goede voorzieningen. Dicht bij het strand. Prijs wil wel wat tegen. in de meivakantie € 38,70 per nacht voor 2 pers

Rapido63

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 35 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,16van 5
  • augustus 2023

• mei 2023

• april 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Camping Oase