Camping Julianadorp Aan Zee

EdovanVeldhuijzen

1 weken geleden

wij komen hier vanaf de opening van de camping, vooral in het voorjaar. Ruime plaatsen , goede , nette voorzieningen. Sanitair ruim voldoende en goed onderhouden . Super vriendelijke beheerster , later ook een beheerder . Met regelmaat vinden er vernieuwingen / uitbreidingen plaats. Het is een aanrader. Reserveren aanbevolen.

Al-Ca

jul 2025

Een hele fijne, rustige, relaxte en goed georganiseerde camping. Schone toiletten, ruime plaatsen en een autovrije zone. Dat vonden we erg fijn, want daardoor was het lekker rustig. Honden zijn hier welkom, uiteraard wel aangelijnd. Het strand ligt op 1,6 km afstand, maar is ook gemakkelijk te voet te bereiken. We vonden de kanoverhuur geweldig. We komen zeker terug 😊

ToniderWohni

jun 2025

We waren er voor het eerst in 10 dagen. We waren erg onder de indruk van de camping. Hij was erg comfortabel en had een perfecte ligging. We boekten de plek met privésanitair en waren zeer tevreden. We komen graag nog eens terug. Honden en kinderen zijn zeker welkom. Boodschappen doen kan snel. Het strand is ook snel bereikbaar, zowel per fiets als te voet.

Van Foreestweg 13a

1787 BK, Julianadorp, Nederland

kampeerplaatsen op camping - zie voor exacte tarieven/aankomst/vertrektijden/duur van verblijf de website - gelegen tussen de bloembollenvelden - Duinvliet - centrum Julianadorp 1.5km

6 mrt t/m 3 nov

ACSI - Campingcard