Camperplaats Op de Akkers

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

BruisCamper

sep 2025

Heerlijk basic staanplaats, dat wat er is aan toiletten, douches en afwasmogelijkheden zijn schoon. meer heb je niet nodig wat ons betreft. handig zo’n picknick tafel bij iedere plaats. voordeel, uitchecktijd tot 13 uur.

Dekker48

sep 2025

Een prachtige plek en alles zag er netjes uit. Daphne kwam na aanmelden even langs voor een praatje. Door plotselinge ziekenhuis opname van mij liep ons bezoek iets anders dan gepland. Mijn man kon de camper later dan gepland komen ophalen van de camper plek. Alles zeer netjes opgelost door Daphne en Joost. Later ook nog een berichtje gekregen om te vragen hoe het met me gaat. Zo lief van ze. Volgend jaar komen we weer. groetjes Peter en Linda

erikje

sep 2025

wij waren er de afgelopen dagen. maar zoals sommige mensen zeggen dat het een top camperplaats is daar zijn wij het niet mee eens. douches en toiletten waren netjes camperplaats ook maar geen 4 sterren waard

Veertweg 24

1722 PV, Zuid-Scharwoude, Nederland

Recreatiegebied Geestmerambacht - Schoorlse Bossen - Noordzeestrand - Museum Broekerveiling - centrum Scharwoude 7km