Gloednieuwe camperplaatsen. Erg mooi met heel veel buitenruimte. Aanrader! Gezellig restaurant, keurig sanitair, schitterende omgeving voor wandelen en fietsen.
Wij hebben heerlijke dagen door gebracht op de vernieuwde camperplaats. De kleinkinderen hebben zich super goed vermaakt. En wij konden na het heerlijke diner in het restaurant zo weer terug in dr camper. Het Reestdal is prachtig, 4 wandelroutes komen langs de camping. En een prachtige omgeving om te fietsen. Deze camping is van harte aan te bevelen.
lees meerhebben hier begin mei een paar dagen gestaan. camperplaatsen zijn niet geschikt voor campers! wij hebben een andere plaats gevraagd en dat kon, ondanks dat wij gereserveerd hadden! prima geregeld sanitair is schoon! maar voor zo,n grote camping te weinig! verder vriendelijk personeel
De Haar 7
7707 PK, Balkbrug, Nederland52° 36' 35" N