camperlocatie bij boerderij in rustige omgeving - gezellige binnenruimte tevens geschikt voor groepen - honden aangelijnd - winkels 1,5km - Ponypark Slagharen - evenementenhal 5km - centrum 3km
Allemansweg 1
7798 CK, Collendoorn, Nederland€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwij komen al jaren bij de familie pullen. altijd weer fijn een “thuiskomst” gevoel te hebben. alleen jammer dat er tot s’avonds half 10 geklust wordt aan de verbouwing. Andere gasten besloten daarom maar te vertrekken.
Helemaal goed!! Netjes schoon. Gezellig. En prachtige omgeving
We hebben hier 4 nachtjes met plezier gestaan. Weer een fantastische plek. Vriendelijke ontvangst en heerlijk gefietst in de omgeving. De oprit is zo mooi met de klaprozen en de korenbloemen. Echt mijn ding. Bedankt voor de gastvrijheid.
Lozen cassettetoilet
Allemansweg 1
7798 CK, Collendoorn, Nederland52° 35' 19" N
marrypullens@gmail.com
+31651951742
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater