Camperplaats Eerder Achterbroek

Den Ham, Twenterand, Overijssel, Nederland

Map
Geclaimd door eigenaar
More info icon

Locatie gelegen aan landgoed Eerder Achterbroek - brinkdorp Den Ham - Ommen 8,7 km - wintercamperplaats met eigen inrit - centrum km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
    • Janmansweg 2A

7683 SG, Den Ham, Nederland
      Map
    • € 10,00 • 1 jan. t/m 28 feb.

€ 13,00 • 1 mrt. t/m 30 sep.

€ 10,00 • 1 okt. t/m 31 dec.

• Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
    Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,61van 5

• november 2023

Zijn hier 19 november geweest. Het was heel erg nat en erg modderig. Even een rondje gelopen maar konden geen plekje vinden zonder risico op wegzakken. Jammer leek ons een erg leuk plekje.

• november 2023

Onze allereerste nacht in een camper op deze prachtige plek. Ondanks zeer natte omstandigheden heerlijk geslapen. Zeer vriendelijk ontvangst en alles aanwezig voor camperliefhebbers.

Bekijk alle 33 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Stroom

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
    Bekijk alle locaties in de buurt
    4,61van 5

About us image

Over ons

Wij zijn Roland, Ineke, Kyra, Stijn, Jens Flim de trotse eigenaars. Camperplaats Eerder Achterbroek is gelegen in het Twentse brinkdorp Den Ham dichtbij Ommen. We zijn het gehele jaar geopend en bieden plaats aan 25 campers. Onze naam is een ode aan het prachtige natuurgebied "Eerder Achterbroek" waaraan onze camperplaats zich bevindt. De camperplaats is ingericht in een kampenlandschap wat zich kenmerkt door singels, bomen en een vaart, waardoor u intens kunt genieten van de rust en natuur. Er is voldoende vertier voor de hengelaar, fietser, wandelaar, geocachers, de wandelroutes door het Twentse landschap starten gelijk vanaf de camperplaats. Den Ham kenmerkt zich door een gezellige brink, n'esch, oude kerktoren. Wij heten u welkom!

Contactgegevens

Prijs

• € 10,00 • 1 jan. t/m 28 feb.

€ 13,00 • 1 mrt. t/m 30 sep.

€ 10,00 • 1 okt. t/m 31 dec.

• Geen geaccepteerde kortingskaarten

• Dichtbij een supermarkt

• Restaurant in de buurt

Over ons

About us image

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camperplaats Eerder Achterbroek