Locatie gelegen aan landgoed Eerder Achterbroek - brinkdorp Den Ham - Ommen 8,7 km - wintercamperplaats met eigen inrit - centrum km
Janmansweg 2A
7683 SG, Den Ham, Nederland€ 12,00 • 1 jan. t/m 30 sep.
€ 10,00 • 1 okt. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima plek met prima voorzieningen ,die je nodig hebt voor zelfvoorzienende campers! Zeer aardige en behulpzame eigenaars! kortom als we in deze buurt een camperplaats nodig hebben weten we het weer te vinden!
Fijne plek. Heerlijk rustig, weinig omgevingsgeluiden. Gezellig gepraat met eigenaar Roland. prachtig gewandeld door het Eerder Achterbroek bos en door Den Ham. Aanrader!
Voor de zelfvoorzienende camperaar een parel van een plek die je eigenlijk voor jezelf zou willen houden, gewoon basis voorzieningen wat hopelijk zo blijft, want deze plekken sterven momenteel zeer snel uit. prima wandel en fiets mogelijkheden met de natuur poort voor de deur zoals al eerder in de beoordelingen aangegeven. Wij komen hier zeker terug.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerJanmansweg 2A
7683 SG, Den Ham, Nederland52° 28' 28" N
cpeerderachterbroek@hotmail.com
€ 12,00 • 1 jan. t/m 30 sep.
€ 10,00 • 1 okt. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater