Recreatiebedrijf gelegen in het typerende coulisselandschap van Nationaal Landschap Noordoost Twente - in de driehoek Ootmarsum, Oldenzaal en Bad Bentheim - Nordhorn 5km - winkels 2km [voor grensovergang] - centrum 5km
Rammelbeekweg 15
7591 NP, Denekamp, Nederland€ 22,00 • 1 jan. t/m 16 mei
€ 24,00 • 17 mei t/m 30 jun.
€ 22,00 • 1 jul. t/m 31 jul.
€ 24,00 • 1 aug. t/m 31 aug.
€ 22,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
Kortingskaartenprima camping/mooie ligging en alles is al beschreven . 1 aandachtspunt is dat het sanitair geen thermostaat knop heeft , dus 1 temperatuur . is geen plus/ min maar wel fijn om te weten, ik vind dat zelf vaak aan de te frisse kant !!!
Mooie locatie Alles netjes en schoon Niet mogelijk om grijs water te lozen met camper En het staat wel bij de voorzieningen Ook nog een kort verblijf toeslag op vier overnachtingen belachelijk Sikke
Hoi Sikke, Dank voor je review. Toch even iets rechtzetten. We hebben wel degelijk een afvoerpunt voor grijs water, langs de toegangsweg. Dat wordt veelvuldig gebruikt door camperaars. En wat die toeslag voor kort verblijf betreft: een kort verblijf is voor ons relatief veel werk. Bovendien ontvangen we onze gasten met koffie en cake, of ze nu één nacht bij ons verblijven of veel langer. Een kleine extra bijdrage van 2,50 euro wordt door de meeste gasten niet als een probleem ervaren. Alles bij elkaar zijn we nog steeds niet duur.
leuke kleinschalige camping, ruime plaatsen, prima en schoon sanitair, leuke ontvangst. plaatsen Nordhorn, Denekamp op fietsafstand. aanrader
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Rammelbeekweg 15
7591 NP, Denekamp, Nederland52° 24' 41" N
info@ervewezenberg.nl
€ 22,00 • 1 jan. t/m 16 mei
€ 24,00 • 17 mei t/m 30 jun.
€ 22,00 • 1 jul. t/m 31 jul.
€ 24,00 • 1 aug. t/m 31 aug.
€ 22,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine