Denekamp, Dinkelland, Overijssel, Nederland

Camping Erve Wezenberg

Recreatiebedrijf gelegen in het typerende coulisselandschap van Nationaal Landschap Noordoost Twente - in de driehoek Ootmarsum, Oldenzaal en Bad Bentheim - Nordhorn 5km - winkels 2km [voor grensovergang] - centrum 5km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Rammelbeekweg 15

7591 NP, Denekamp, Nederland
    Toon op kaart
  • € 22,00 • 1 jan. t/m 16 mei

€ 24,00 • 17 mei t/m 30 jun.

€ 22,00 • 1 jul. t/m 31 jul.

€ 24,00 • 1 aug. t/m 31 aug.

€ 22,00 • 1 sep. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • SVR - Stichting Vrije Recreatie

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,5van 5
  • oktober 2022

prima camping/mooie ligging en alles is al beschreven . 1 aandachtspunt is dat het sanitair geen thermostaat knop heeft , dus 1 temperatuur . is geen plus/ min maar wel fijn om te weten, ik vind dat zelf vaak aan de te frisse kant !!!

• september 2022

Mooie locatie Alles netjes en schoon Niet mogelijk om grijs water te lozen met camper En het staat wel bij de voorzieningen Ook nog een kort verblijf toeslag op vier overnachtingen belachelijk Sikke

Reactie van beheerder

Hoi Sikke, Dank voor je review. Toch even iets rechtzetten. We hebben wel degelijk een afvoerpunt voor grijs water, langs de toegangsweg. Dat wordt veelvuldig gebruikt door camperaars. En wat die toeslag voor kort verblijf betreft: een kort verblijf is voor ons relatief veel werk. Bovendien ontvangen we onze gasten met koffie en cake, of ze nu één nacht bij ons verblijven of veel langer. Een kleine extra bijdrage van 2,50 euro wordt door de meeste gasten niet als een probleem ervaren. Alles bij elkaar zijn we nog steeds niet duur.

• september 2022

leuke kleinschalige camping, ruime plaatsen, prima en schoon sanitair, leuke ontvangst. plaatsen Nordhorn, Denekamp op fietsafstand. aanrader

The-neighbours

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 35 reviews

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,5van 5
  • oktober 2022

Reactie van beheerder

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 22,00 • 1 jan. t/m 16 mei

€ 24,00 • 17 mei t/m 30 jun.

€ 22,00 • 1 jul. t/m 31 jul.

€ 24,00 • 1 aug. t/m 31 aug.

€ 22,00 • 1 sep. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • SVR - Stichting Vrije Recreatie