mooie camping, sanitair goed schoon!
mooie camping, sanitair goed schoon!
echt een heel mooie cp, we voelden ons erg op ons gemak. rustige en idyllische locatie in de buurt van een groot zwemmeer. Plaatsen zijn erg ruim, het sanitair is wat gedateerd maar functioneel, daarom maar 4 sterren. zal zeker terugkomen.
Wat een fijne camping, met een zeer vriendelijke ontvangst. Heerlijk aan de vijver gestaan. Lekker landelijk, ( we werden meteen getrakteerd op een kuilende boer, met veel stof). Op de fiets ben je via een mooie route zo in het centrum . Verder een prachtige omgeving om op de fiets te verkennen. In de winkel hebben ze heerlijke ijsjes en kippen producten. We waren hier twee weken geleden de review was vergeten. Wij komen zeker nog een keer. Top
lees meermooie camping, sanitair goed schoon!
lees meerLeppeweg 200
7546 PL, Enschede, Nederland52° 10' 16" N
info@kippeboertje.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons