luxe camperplaats op unieke plek - uitzicht over natuurmonument de Weerribben-Wieden - twee stranden exclusief voor de campergasten - moderne faciliteiten - hond gratis - supermarkt dichtbij - centrum 1km -
Vosjacht 10
8355 CM, Giethoorn, Nederland€ 16,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
N/A
KortingskaartenDenk je: we zijn in de buurt dus...blijkt de camperplaats tot 1 april dicht te zijn...beetje raar voor een cp toch ? Of is dit een camping ?
waren hier in de zomer.. De camperplaats heeft zowel plaatsen met en zonder stroom. plaatsen met stroom zijn duurder. Toen wij er waren bleek dat veel camperaars die op een plek zonder stroom stonden met lange kabels stroom weghaalden bij plekken met stroom. gevolg was dat het hele netwerk er een paar keer uitknalde en bijna niemand meer stroom had. Slechte zaak waar de beheerder op toe dient te zien.
lees meermooie plek, ligt zeker centraal van het centrum. een minpuntje is dat het sanitair niet berekend is op zoveel bezoekers. mag zeker groter zijn.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vosjacht 10
8355 CM, Giethoorn, Nederland52° 43' 0" N
sales@bodelaeke.nl
€ 16,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
N/A
KortingskaartenWasmachine