camperplaats op unieke plek - uitzicht over natuurmonument de Weerribben-Wieden - twee stranden voor de campergasten - moderne faciliteiten - hond gratis - centrum 1km -
Vosjacht 10
8355 CM, Giethoorn, Nederland€ 16,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
Kortingskaartenis een prachtige camperplaats. wij hadden de pech dat we op een plaats stonden waar daar voor mensen gestaan hebben die de moeite niet hebben genomen om hun hond uit te laten het was overal strond
Jammer van de ganzenpoep, echt vreselijk veel. Volgens mij is het een camperplaats die zijn beste tijd heeft gehad en er wordt weinig onderhoud gepleegd. Echt jammer, denk niet dat wij er vaker komen.
De plaats verdient volledige punten: - Eenvoudig inchecken bij de terminal, alle vrije stoelen worden weergegeven en u kunt er een kiezen - Toegang tot het strand - Correcte aanvoer/afvoer - Honden gratis - goede wifi, alleen een beetje zwak 's avonds als iedereen terug is van zijn reizen MAAR: de sanitaire voorzieningen zijn gesloten...volgens andere reviews vanwege Corona...maar langzaamaan mag dat geen excuus meer zijn!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerVosjacht 10
8355 CM, Giethoorn, Nederland52° 43' 0" N
sales@bodelaeke.nl
€ 16,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet