kleine camping waar we met een groep op 1 veld konden staan. goed verzorgd.
kleine camping waar we met een groep op 1 veld konden staan. goed verzorgd.
kleine camping mooie grote plekken en weids uitzicht over de velden alleen de prijzen kloppen niet overnachting is voor nkc leden 16 euro en alleen een overnachting zonder gebruik van de faciliteiten is 14,50 dit geld alleen voor 1 overnachting. Mooie fietstochten te maken van hier uit. Dick
lang paasweekend hier doorbrengen. super rustig op ruimen plekken met verhard terras voor de camper. wc, douche, afwassen en wifi allemaal aanwezig en gratis. alles netjes en schoon onderhouden. rustige omgeving met een spoorlijntje op 500m afstand waar je geen last van hebt. goed ontvangen en korte rondleiding gekregen 🙂
lees meerkleine camping waar we met een groep op 1 veld konden staan. goed verzorgd.
lees meerVeldhuisweg 8
7448 PZ, Haarle, Nederland52° 22' 28" N