SVR Camping de Molenhoek

rolduc4

sep 2024

niet de goedkoopste maar alles is aanwezig; sanitair gedateerd maar werkt prima. stroom staat in voorzieningen als 16a; in mijn beleving 6a (waar wij stonden) zeer vriendelijke eigenaren welke ook zeer behulpzaam waren

JackenMieke

jun 2024

Een goed verzorgde camping met ruime plaatsen en vriendelijke en behulpzame eigenaren. Voor aansluiting mbt het lopen van het Pieterpad wel wat ver verwijderd van begin/einde route. Was verder geen probleem. De eigenaar bracht me wel naar het beginpunt van mijn route, in dit geval Ommen. Het sanitair is goed. verder is er een soort huiskamer. Vooral nu met voetbal kijken. Er is een schuur waar de fietsen gestald en opgeladen kunnen worden

Blankie

sep 2020

Mooie camping en ruime plekken. Sanitair was netjes en schoon. We hebben prachtig kunnen fietsen in de bossen. Camping eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Molenweg 63

7448 RD, Haarle, Nederland

camper-en kampeerplaatsen op de camping - gelegen aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug - aaneengesloten heidegebied - centrum 4km

31 mrt t/m 30 sep