Camperplaats De Bosweide

• Honden toegestaan

4.8

EttelocH

nov 2025

Er valt eigenlijk niet veel meer te zeggen dan wat er al gezegd is: mooie plek, schoon en goed sanitair, redelijke prijs en direct aan het bos om heerlijk (met je hond) te wandelen. Ook is er een nieuwe ruimte gemaakt waar je gezamenlijk kunt zitten en eventueel een spelletje te doen. wij hebben hier gretig gebruik van gemaakt. Helemaal top! Dit was onze 2e keer hier en zeker niet onze laatste.

T

Tineke1959

nov 2025

Dit is een keurige camperplaats. heerlijke douches (onbeperkt) Water, vuilwater en chemisch toilet stort, afwasplaats en stroom en dat voor een nette prijs. (EUR.18,-) Wat ook fijn is dat je wat veldzicht hebt en daardoor niet het gevoel hebt van een opgesloten plek. De omgeving leent zich voor mooie wandelingen en fietstochten. Nijverdal en Rijssen op fietsafstand. Ook ligt een van de mooiste mountainbike routes van Ned. naast de CP .

j

john.mulder

nov 2025

We wilden niet ver weg van huis. Twee nachten in november geweest. Schitterende plek om te wandelen en fietsen. Er liggen genoeg routes klaar. Er is ook een ontmoetingsruimte met voldoende zitgelenheid. Voorzieningen dikke 10! De plek hebben we favoriet gemaakt in de app voor de volgende keer. We komen terug. Erika en John

Oude Deventerweg 5

7448 RK, Haarle, Nederland

Locatie nabij bosrijk weidegebied - reserveren niet mogelijk - Holterberg/Hellendoorn - fietsknooppunt - Nijverdal 4 km - centrum Haarle 5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!