camperplaatsen op de camping - aan het Twentekanaal tussen Hengelo en Enschede - NKC-card 10% korting - honden niet toegestaan - Enschede 6km - centrum 4km
Kettingbrugweg 60
7552 CW, Hengelo, Nederland€ 24,85 • 1 apr. t/m 15 sep.
NKC - NKC/CCI Card
Kortingskaartenleuke gemoedelijke camping, wij stonden aan het water, heerlijk rustig. ruime keuze aan broodjes die je voor 22.00 moet bestellen en deze kun je de volgende dag van af 9.00 afhalen. schoon sanitair. hele dikke prima!!
Plek aan water voor 5 campers. Sanitaire oké.
Hier 3 dagen gestaan. Er zijn 5 plekken aan het water. Kleinschalige camping. Op de velden zelf ook mooie ruime plekken. Rust! Gemoedelijk. Stroom. Wc en douche (50 cent=6min) schoon ! Klein zwembad. Goede fietspaden. Hengelo en Enschede zijn leuk om te bezoeken. Met NKC korting waren we bijna 20 euro per nacht kwijt. Reserveren gaat snel via de mail. Prima dus 😀
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Plek aan water voor 5 campers. Sanitaire oké.
lees meerKettingbrugweg 60
7552 CW, Hengelo, Nederland52° 14' 46" N
6.81915
campingdezwaaikom@outlook.com
€ 24,85 • 1 apr. t/m 15 sep.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenWasmachine