Camping De Rammelbeek

yespur

aug 2025

Leuke camping, gericht op caravans en kinderen. Met de camper stonden we ook gewoon op een caravan veld, ruimte zat en overal stroom en water. Er is behoorlijk wat animatie en een leuk zwembad. Broodjes zijn te bestellen en er is een snackbar en restaurant. Sanitair prima. Eind augustus met ACSI €53 betaald voor 2 nachten met camper, 2 volwassenen en baby.

ladyluna

aug 2025

wij voor het eerst met de camper op pad, kwamen uit bij deze camping ivm uitproberen!!! mooi dicht bij, prima plek staan aan een visvijver.

mn68Camper

aug 2024

flinke camping. wij stonden op comfortplek aan de zwemvijver. Hele fijne plek, wat uit de buurt van de rest van de camping maar dat vonden wij wel prettig. Zeer vriendelijk personeel, ook in het restaurant op de camping. De Rammelbeek is gewoon een prima camping om een poosje te staan. Omgeving is mooi voor fietsen en wandelen. Ootmarsum is een heel gezellig en mooi dorp met veel galeries.

Breemorsweg 12

7635 NH, Lattrop-Breklenkamp, Nederland

Sitecode: 20138

comfortkampeerplaatsen - voor juiste tarieven in voorjaar zie website - recreatiecamping met overdekt- en verwarmd zwembad - overdekte speeltuinen - centrum 2km

15 apr t/m 25 sep