Charme Camping Heidepark

• Stroom

Rob#1975

jul 2024

Mooie camping met veel faciliteiten, broodjesservice, zwembadje, klimtoestellen en sportveldjes. Naast de camping een mooi natuurbad met klimpark. Zwemmen is daar gratis als je op de camping staat. Sanitair is schoon en ruim voldoende aanwezig. Zowel schaduw als zonnige plekken beschikbaar.

Wij hebben net een week hier gestaan. Wat een fijne camping. Animatie voor de kids, mooi zwembad (beetje fris, maar te doen), elk veld heeft een speeltuin. Er is een binnenspeeltuin en restaurant! En je bent lopend in 15min bij de supermarkt. Naast het park ligt een natuurzwembad, klimbos en kabouterspeeltuin! ideaal Eigenaren doen er alles aan je een top vakantie te geven! Super vriendelijk en meedenkend! Plaats Grutto 7 heeft de hele dag zon!

Super leuk weekend gehad met onze klein kinderen. Mooie camperplaats, fijn zwembad, mooie speel toestellen en hele aardige eigenaren. Ik zeg top !

Verbindingsweg 2A

8151 PP, Lemelerveld, Nederland

Diverse kampeerplaatsen op camping - voor prijzen zie website - openlucht zwembad - centrum Lemelerveld 2km

1 apr t/m 31 okt

ACSI - Campingcard