Camperplaats Bembom Hoeve

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Mijn naam is Bouwe Bembom en ik ben uw gastheer tijdens uw verblijf op onze camperplaats de Bembom Hoeve in Slagharen / Lutten. Tussen de werkzaamheden door op ons paardenbedrijf, ben ik altijd in voor een gezellig praatje. Graag tot ziens.

Lees verder

wat was het een heerlijke gastvrije plek met hele goede voorzieningen, onze kleindochter mocht helpen met de paarden voeren. wij komen zeker een keer hier terug .

Jos05

sep 2025

Prachtige CP! Leuke indeling in de rondte,ruime verharde plaatsen met royaal gras ernaast,10 A stroom,3 sanitair units met douche,toilet en wasbak luxe en schoon,temperatuur douche en hoeveelheid water zelf instelbaar, goede en mooie verlichting CP in de avond en nacht,CP is afgesloten met hek,dus veilig,toegangscode krijgt u daar of bij reservering. Vriendelijke en enthousiaste eigenaar. Kortom een absolute AANRADER!

ArdvT

sep 2025

op 29 aug 2025. daar aangekomen schitterende locatie tussen de Arabische paarden. was voor ons voor korte duur door persoonlijke ziekte na 6 uur weer vertrokken. heel attente eigenaar. schitterende met top voorzieningen. komen zeker terug daar.

Zwarte Dijk 46

7775 PC, Lutten, Nederland

Locatie host

Lees verder

Sfeervolle camperplaats - gelegen nabij Attractiepark Slagharen - Slagharen 1.5km - hoeve met Arabische Volbloed paarden - centrum 1km

14 mrt t/m 3 nov