4,82van 5
  • augustus 2023

Hele mooie mini camping. Vriendelijke beheerder. voorzieningen top. Mooie fietsroutes. Ook beeldentuin bezocht en de moeite waard. Als ik dan een min puntje mag noemen: de zwakke WiFi.

• juni 2023

We zijn hierheen weekend geweest.Wat een feest.Geweldige vriendelijke ontvangst met een kop koffie. Mooie plekken met stroom,schoon sanitair en veel speelgoed voor de wat jongere kinderen. Kortom een geweldige plek om in alle rust met de kinderen vakantie te hebben.

• juli 2022

vriendelijke ontvangst met prima uitleg over de faciliteiten. mooie keurig onderhouden ruime plek, sanitair is keurig en schoon, mooie omgeving om te fietsen en wandelen.

Bekijk alle 14 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,82van 5
  • augustus 2023