Camping Boszicht

4.4

4.4

DeLietjes

mei 2024

We zijn hier voor de eerste keer en het eerste telefonisch contact was al prettig. Geen rompslomp met mails etc, gewoon komen. Het ontvangst was zoals het hoort, vriendelijk en vrij. Alle nodige voorzieningen zijn perfect schoon en fris en modern. Gewoon lekker genieten ☕

ErikAngela

mrt 2024

Hele vriendelijke ontvangst. Lekker ruime plekken. Keurig sanitair. In een doodstille natuurlijke agrarische omgeving. Heerlijk verblijf gehad. Zeker aan te bevelen.

Raymond63

jul 2022

Het welkom was perfect Svr waardig kamperen bij de boer een plaats van veel rust maar een groot voordeel is dat je binnen 15 min fietsen in het centrum van Ommen zit genoeg horeca en winkels die u thuis ook heb wat willen we nog meer als echte Hollanders. Nu we zullen zeker terug komen op deze plek ! Ps als u komt even bellen dan krijg u een aardige dame aan de telefoon die u keurig te woord staat dat kan ik weten .

Emslandweg 13

7731 RP, Ommen, Nederland

boerderijcamping - bosrijke omgeving - mooie fiets en wandelroutes - centrum 4km

15 mrt t/m 1 nov

ACSI - Campingcard