Camperpark de Steenanjer

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Direct aan de oever van de Vecht vindt u heerlijke camperplaatsen met fantastisch uitzicht. De camperplaats biedt royale en groene camperplekken met een prachtig uitzicht op de Vecht en het centrum van Ommen. De plekken zijn geschikt voor campers tot maximaal 8 meter.
Wij zetten ons in om van het camperpark een bijzondere bestemming te maken. We willen onze gasten zich op hun gemak laten voelen, zodat zij kunnen genieten van een mooie beleving aan de Vecht en van de omgeving van Ommen. Bij ons geniet je van een persoonlijke, gezellige sfeer in een kleinschalige setting, waar aandacht voor detail centraal staat. Meer informatie over ons park vindt u op www.desteenanjer.nl

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Jean-J.

okt 2025

Alle lof voor de eigenaren van dit camperpark. Prachtig ontvangst/sanitairgebouw. Een hotel zou er trots op zijn. Vooral in het vroege voorseizoen en het late naseizoen vinden wij de luxe van mooi en warm sanitair toch wel erg lekker. Zeer ruime plaatsen op een groot gladgeschoren gazon en de schitterend aangelegde bloemenpracht er omheen. Prachtig uitzicht op de Vecht. Ik vind de prijs voor al dit mooi beslist niet te hoog.

m

michelmars

okt 2025

hele mooie camperplaats Min puntje vind ik dat de verplichte luifel kant op de schaduwkant ligt, wellicht een aanrader om dit de winter om te draaien

J

J&C2025

okt 2025

Een prachtige camperplek aan de Vecht, met zeer luxe en schoon sanitair.. op loopafstand van centrum Ommen. in omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden. Aanrader!

Zwolseweg 7

7731 BC, Ommen, Nederland

Locatie host

Lees verder

Locatie direct aan de oever van de Vecht gelegen - mogelijkheid tot reserveren - Pieterpad - centrum Ommen 650m.

15 mrt t/m 17 apr

18 apr t/m 4 mei

5 mei t/m 27 mei

Toon alle tijden en prijzen