Geclaimd door eigenaar
Locatie host
Direct aan de oever van de Vecht vindt u heerlijke camperplaatsen met fantastisch uitzicht. De camperplaats biedt royale en groene camperplekken met een prachtig uitzicht op de Vecht en het centrum van Ommen. De plekken zijn geschikt voor campers tot maximaal 8 meter.
Wij zetten ons in om van het camperpark een bijzondere bestemming te maken. We willen onze gasten zich op hun gemak laten voelen, zodat zij kunnen genieten van een mooie beleving aan de Vecht en van de omgeving van Ommen. Bij ons geniet je van een persoonlijke, gezellige sfeer in een kleinschalige setting, waar aandacht voor detail centraal staat. Meer informatie over ons park vindt u op www.desteenanjer.nl
Lees verder

Zwolseweg 7
7731 BC, Ommen, Nederland
Locatie host
Lees verder
Locatie direct aan de oever van de Vecht gelegen - mogelijkheid tot reserveren - Pieterpad - centrum Ommen 650m.
15 mrt t/m 17 apr
€ 27,10
18 apr t/m 4 mei
€ 34,10
5 mei t/m 27 mei
€ 30,10
Toon alle tijden en prijzen