Camping De Schaarkamp

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom op Camping de Schaarkamp! Onze camping ligt tussen Vollenhove en St. Jansklooster (beide op ongeveer 1 km afstand) in het prachtige natuurgebied De Wieden, ook bekend van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wij beschikken over ruime plaatsen, veelal omheind met groen en bloeiende planten. Op de meeste plekken is er een betegeld plateau. Onze sanitaire voorzieningen zijn modern en u hoeft niet met munten of kaarten te douchen!
Vanaf de camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Of combineer fietsen met varen met de waterbus! Op 2 km afstand ligt het bezoekerscentrum De Wieden, waar ook prachtige bootexcursies worden georganiseerd.
U kunt voor bijna alle boodschappen terecht in Vollenhove (voormalig Zuiderzeestadje); lekker dichtbij!

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Pdgb

aug 2025

Prachtige camping, duidelijke info en zeer schoon sanitair. Aanrader!

beekv

jul 2025

2 nachten op deze prachtige camping gestaan, alles is daar dik inorde, vriendelijk ontvangst, duidelijke rondleiding gehad, alles is brandschoon, toiletten, douches, afwasplaats, mooie ruimte voor de fietsen. Wij komen graag nog eens terug.

Wikingerin01

apr 2025

echt alles is TOP!! Wij voelden ons zeer op ons gemak! Hartelijk dank, we komen graag nog eens terug! Hilke en Olaf

Schaarweg 6

8326 AK, Sint Jansklooster, Nederland

Sitecode: 92037

Locatie host

Lees verder

Camping nabij Nationaal Park Weerribben - Giethoorn - winkel met diverse kampeerartikelen - ooievaarsnest op het terrein - centrum 2km

3 apr t/m 29 sep