Campererf Achter de Sloot

Camperplaatsen

MartinMMMM

nov 2025

Mooie rustige lokatie met grastegels zodat je geen last hebt van wegzakken. In aanbouw nog en nog erg donker bij aankomst in de avond maar dat gaat vast goedkomen. Prettig contact met de gastvrouw. Prachtige zonsopkomst. Dicht bij Utrecht. Wij gaan terugkomen.

Fijne lekker landerlijke camperplaats met mooi uitzicht op de weilanden, nog wel in aanbouw maar douche en toiletten wel al te gebruiken ,heel fijn dat je zelf kan bepalen hoe warm of koud je de douche zet. 6 ampère stroom is met winterse omstandigheden het was snachts min 4 net te weinig om kachel 1500 wat te gebruiken. Genoeg te doen in de omgeving Utrecht is 15 km op de ,IJsselstein en Nieuwegein 4 en 8 km. We komen zeker terug.

Hansivon

nov 2025

Wij hebben hier in oktober gestaan. Na 1 nacht weggegaan. Mooie, nieuw aangelegde camperplaats met prachtig uitzicht. Sanitair is nog in aanleg, maar wel al te gebruiken. Wij vonden het (buiten de camping) uitlaten van de honden niet prettig (en onveilig). De polderweg is smal en erg druk. Ook wordt er flink door gereden. Dat is voor ons de reden om hier niet meer terug te komen.

Achtersloot 77

3401 NT, IJsselstein, Nederland

Sitecode: 161949

Gelegen achter woonboerderij - zie voor exacte prijzen de website - centrum IJsselstein 4km