Camping Boerderij Hazenveld

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij zijn Marianne en Piet. Wij zijn geen actieve melkveehouderij meer, 's zomers loopt er nog jongvee in de wei.
Op het erf van Boerderij Hazenveld vind je meerdere camperplekken. Verschillend van formaat, maar allemaal zeker ruim genoeg voor luifel en zitje. Deze Camper-kampeer-plekken kan je reserveren vanaf 2 nachten verblijf.
Een WC en Camperverzorgingspunt is hier aanwezig. Voor het overige sanitair maak je gebruik van het sanitair op de naast gelegen mini-camping. Vanaf deze plekken kan je overdag op pad met de camper.
Liever met de camper kamperen op de camping? Plaats 1 en 2 zijn grasverhard en kunnen geboekt worden vanaf 4 nachten verblijf. LET OP: hier op de camping geldt voor alle kampeerders de regel dat rijden tijdens het verb

Lees verder

W&SenMoos

jun 2025

Een hele fijne boerderij camping. Zoek je rust, ruimte, mooie omgeving en goed onderhouden sanitair, dan is het zeker aan te raden om heen te gaan. Wij komen zeker terug.

Nessie-unltd

sep 2024

Wat een fijne camping. Keurig sanitair, brandschoon ook. Kampeerders worden op een vriendelijke manier verzocht de boel netjes te houden. Geen lange lijsten met do's en dont's, maar vriendelijkheid. Ik hou ervan. En ja, prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

r-otten

sep 2023

Prima, relaxte camping met camperplekken op gras met verharde ondergrond of op alleen steen. Uitstekende en schone voorzieningen. Mooie fiets-en wandelomgeving, vriendelijke eigenaren.

Laag-Nieuwkoop 36

3628 GC, Kockengen, Nederland

Locatie host

Lees verder

Vekabo camping - verblijf min 2-4 nachten - rijden met de camper is gedurende het verblijf niet mogelijk vanaf de camping, plaats 1 en 2- Wel vanaf de camperplaatsen op het campererf naast de camping C1 t/m C7 - kasteel de Haar 2km - - centrum 3km Utrecht 13 km.

18 apr t/m 1 sep