SVR Camping De Grienduil

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Anneloes en Erik heten jullie van harte welkom op onze camping. Sinds 2008 runnen wij deze camping die speciaal ontwikkeld is om het gehele jaar door campers te kunnen ontvangen. Ook is onze keuken het gehele jaar open. We hebben een bushalte voor de deur waar u ook zonder fiets de omgeving kan verkennen. We hopen u gauw te zien.

Lees verder

Soestdijk5

jul 2022

Een rustige camping, prima geschikt voor mensen die de omgeving willen beleven zoals fietsen langs de Linge, bezoek aan glasstad Leerdam of dagje Utrecht. Ontvangst is vriendelijk, de plekken zijn groot met een verharde ondergrond en tegels onder de luifel. Water bij de plaats en alles perfect onderhouden. Het sanitair is schoon en ruim, aan alle details is gedacht. Een vette hap is ter plekke te krijgen en een kopje koffie ook. Niets dan lof!

voor ons was het een super gezellig weekend. Zijn vriendelijk ontvangen hadden voor een weekend een pod gehuurd de 2 persoons. Klein maar voor ons goed. s avond eenvoudig gegeten van de kaart. prijs kwaliet verhoudi goed. Alles schoon en goed geregeld. zaterdags ochtend kopje koffie van de camping. Een koffie uurtje weer iets wat leuk en gezellig was. Kortom we hebben ons vermaakt komen zeker nog eens terug.

Paul-Lisette

apr 2022

leuke gezellige kleine camping met erg vriendelijke eigenaren. Douchen en afwaswater moet wel flink voor betaald worden

Geer 25

4243 JS, Nieuwland, Nederland

Locatie host

Lees verder

Aan de rand van het dorpje Nieuwland (gemeente Vijfheerenlanden), in het rivierengebied De Linge - kampeerplaatsen op de camping - aankomst vanaf 13.00u vertrek voor 12.00u - restaurant en vrijdag pizza eten uit de houtoven - centrum 800m

ACSI - Campingcard