Natuurkampeerterrein BUITENleven

• Douche

Dubbel gevoel bij deze camping. We waren een weekend met de familie hier: 2 tenten, een caravan en onze camper. Gezellige camping met veel groen. Beetje weinig douches en wc’s (2x2) voor zo veel gasten en zulke tarieven. LET OP: Voor de camper zijn er weinig voorzieningen, afvalwater kun je niet lozen! De eigenaar heeft me uitgelegd dat dit bewust beleid is om de grote campers te ontmoedigen. Hij wil liever tenten in het groen. Maar wél de poen.

Op deze super gezellige groene camping zijn we al meerdere keren met veel plezier geweest. Ruime plekken en schoon sanitair. Enorm vriendelijke eigenaren. In Opa’s Kas kun je lekker relaxen bij het haardvuur, een spelletje doen aan de tafel of koffietje drinken. Broodjes service in het weekend/vakantie periodes. Subs en kano’s gratis te gebruiken. Al met al heerlijk vertoeven! Tot volgend jaar! Coen&Carlotta

Bertuswr27

apr 2025

We zijn ondanks dat we laat waren zeer vriendelijk ontvangen. Wat een leuke camping met broodjes service heerlijk hoor. Dorpje op loop afstand. We komen zeker nog een keertje terug. Vriendelijke groet Bert en Lydia Loos

Uitweg 33

3645 TA, Vinkeveen, Nederland

52.19603091 4.91646171

Kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein - natuurkampeerkaart verplicht [op locatie of via internet te bestellen] - voormalig groentekwekerij - reserveren via website - campers > 6 m moeten contact opnemen via telefoon of per mail voordat zij kunnen boeken - supp en kano te huur - centrum Vinkeveen 3km

29 mrt t/m 30 sep