speciale camperplaatsen direct aan het water - centrum 1km
Van Helvoortlaan 36
3443 AP, Woerden, Nederland€ 25,39 • 1 apr. t/m 27 okt.
bestDeal, cke, asci
KortingskaartenGeweldige locatie... vriendelijk ontvangst schoon toiletgebouw ... mooi aangelegd. Heerlijk punt om te fietsen vissen en te ontspannen.
We hadden gereserveerd en toen was er nog een plaats beschikbaar. Toen we aankwamen waren er door het slechte weer meerdere afzeggingen dus we konden kiezen. Natuurlijk kozen we een camperplek, bij nat weer is gras niet fijn om te lopen! Alles was prima op orde. Wel was er de zaterdagavond een grote groep kinderen die vlak naast het toiletgebouw kampeerden. Dat was minder ook al vanwege de afstand die we tot andere mensen wilden aanhouden. Niettemin goed gekampeerd hier.
lees meerWe stonden 16/9 op deze keurige stadscamping. De speciale verharde camperplaatsen waren bezet maar we konden op het gras staan wat geen probleem gaf. De camping ligt op loopafstand van het centrum en toch in een heel rustige omgeving. Het is een drukbezochte camping met heel wat vaste staanplaatsen. Toen wij aankwamen waren er maar enkele vrije plaatsen. Een volgende keer toch maar reserveren.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerVan Helvoortlaan 36
3443 AP, Woerden, Nederland52° 5' 34" N
campingbatenstein@planet.nl
€ 25,39 • 1 apr. t/m 27 okt.
bestDeal, cke, asci
KortingskaartenWasmachine