4,36van 5
  • september 2023

Hier een paar nachten gestaan. Prettige rustige camping, schoon sanitair. Prijs 27,40 klopt niet. Moesten in september nog € 33 p/nacht incl. betalen. Vonden wij aan de hoge kant. Mooie fietstochten gemaakt o.a. naar Knokke door een mooi natuurgebied.

• augustus 2023

wat hebben wij hier afgelopen weeekend genoten van de rust het uitzicht en de prachtige omgeving . het is erg aangenaam de buurt te verkennen op de fiets . het strand op een 10 minuten fietsen . de eigenaren zijn de ook zeer vriendelijk en erg behulpzaam

marco-san

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 11 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,36van 5

• augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Minicamping ‘t Hof Welkom