Camperplaats bij Camping De Ploeg Groede

• Douche

• WiFi

tacmoth2

sep 2025

2 dagen gepland ,werden er 4. winkeltje/eetgelegenheid geprobeerd, de halve kip viel zeer goed mee. Camping voorzieningen mogen worden gebruikt. Wij betaalden 25€ p/n. 5 sterren dus. Hier niet tevreden dan best thuis blijven. prachtig gefietst. Voor herhaling vatbaar.

Riki0807

aug 2025

hier 2 nachten gestaan, het was erg rustig. goede uitvalsbasis om mooie fietstochten te maken.

Stitse

aug 2025

Het was druk, vond de eigenaar ook. Mede dat de Westerscheldetunnel tol vrij is, heeft ons doen besluiten om naar dit deel van Nederland te gaan. Deze Camperplaats vind ik ondergewaardeerd, prijs van € 23 en voor de locatie en in het hoogseizoen kun je niets over zeggen. Wc zijn een beetje gedateerd maar de douchen zijn heel mooi. Wat me opviel is dat je in een ander seizoen heel veel minder kwijt bent en dat is best bijzonder, zie je niet vaak.

Voorstraat 47

4503 BL, Groede, Nederland

Locatie afgesloten tussen 22:00 en 07:00 uur - reserveren niet mogelijk - voor exacte tarieven zie de website van de locatie - let op, dit is de locatie voor de campers niet voor de camping - centrum 500m

5 nov t/m 31 dec

1 okt t/m 4 nov

11 jun t/m 18 jun

Toon alle tijden en prijzen