Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Wij, Jan en Mirjam, heten u van harte welkom op onze minicamping de Vlaschaard te Middelburg. Onze ruim opgezette minicamping ligt 1,5 km van het centrum van Middelburg. Het strand van Dishoek ligt op 4 km. Afstand en is dus eenvoudig per fiets te bereiken. Verder zijn er genoeg gezellige dorpjes en historische stadjes in de buurt om op de fiets te verkennen!
In 2023 hebben we het sanitairgebouw vernieuwd. Compleet met MIVAsanitair en familiebadkamer. We hebben hiervoor een ACSI Award 2024 ontvangen ~ camping met het beste sanitair ~
Vanaf eind september is het helaas niet meer mogelijk om met de camper over het gras te rijden...we hebben speciale verharde camperplaatsen hiervoor ingericht. Toch fijn met de voeten in het gras? Achter de ca
Lees verder

4335 SN, Middelburg, Nederland
Sitecode: 19674

Locatie host
Lees verder
camper- en kampeerplaatsen - voor exacte tarieven in verschillende periodes zie website - strand 4km - centrum 1,5km
€ 28,00