3,42van 5

• oktober 2023

Prima cp vlak bij centrum van Middelburg. Schoon sanitair en goede verschoningsplaats. Kan menig stad / dorp een voorbeeld aan nemen. prijs was circa € 30 voor camper, 2 personen en hond.

• oktober 2023

Goede voorzieningen, hele scheve plaatsen en vooral uit het gras blijven om niet weg te zakken. Na 4 weken Normandië waar we gemiddeld €15 betaalde zijn de prijzen op deze plaats van een andere orde waardoor we hier in de toekomst aan voorbij zullen gaan.

Bekijk alle 219 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,42van 5

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camperpark Middelburg