Camping Duin en Strand

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Drew78

sep 2025

Prima camping, sanitair kan beter, maar wij zaten ook buiten het hoogseizoen. Verder alles aanwezig. Helaas heb je muntjes nodig voor de douche à €1,50 per 5 minuten. Dat zou niet hoeven vonden wij als je € 92 euro betaald voor 3 nachten incl. hond en 2 personen. De wifi is echt slecht, zelfs in deze rustige periode. Personeel is daarentegen heel vriendelijk en altijd in voor een babbel.

Hobbystyle

aug 2025

op internet stond €25 en wij betaalden €43,50 voor 2 personen en 2 kleine hondjes voor 1 nacht €43.50. SCHANDALIG duur. Kamperen moet plezant en relax blijven. Voor af te wassen zelfs geen afvoerstop en zelfs GEEN WARM water aanwezig. Niet meer voor ons

DieSchrödi's

aug 2025

Bij aankomst troffen we niemand aan. Maar dat was geen probleem. We kwamen zonder problemen binnen met ons kenteken. De camping ligt direct aan de hoofdweg. Ik kan deze camping in augustus niet aanbevelen. Het is er erg druk. De toiletten en douches zagen er prima uit! Verder waren ze niet slecht. Ik vind de camping niet geweldig! We komen er niet meer terug. Maar iedereen heeft zijn eigen mening.

Kuijerdamseweg 39

4322 NM, Scharendijke, Nederland

Sitecode: 20146

aan begin Brouwersdam 300m - strand 500m - broodjesservice - centrum 1km

24 apr t/m 16 mei

17 mei t/m 21 mei

22 mei t/m 25 mei

Toon alle tijden en prijzen