Camping De Bonte Hoeve

3.5

3.5

Kwybus

aug 2024

Voornamelijk vaste staplaatsen. Prima sanitair. douchen 0,90 per 5 minuten. borg voor douchekaart en uitrijkaart Op vrijdag pizza’s. Lekker, maar best duur (16,50) voor gewone pizza. Jammer dat we niet gewaarschuwd werden voor luide muziekavond tot ruim na middernacht. Dan hadden we vast een andere camping gezocht. Kosten 43 euro voor 2 personen en camper, zonder stroom

nette camping. deel is voor jaarplaatsen en een deel voor de tijdelijke gasten. 4 camperplaatsen. wij stonden op nr 3 naast de trekkershut. dicht bij sanitairgebouw. tijdens ons verblijf waren er voldoende toiletten en douches. als het veld vol staat…? netheid ligt ook aan de mensen zelf die er gebruik van maken! leuke bar/brasserie erbij. vriendelijk geholpen bij receptie. cp nrs 3 en 4 niet voor grote campers. moeilijk in-uitdraaien.9-12 jul’24

Ende64

mei 2024

Mooie grote open camping met prima faciliteiten. Met mijn dochter van 7 jaar hier genoten tijden het Pinksterweekend. Nu al voor 3e keer hier en telkens prima verblijf hier!

Eiland 4

4528 KG, Sint Kruis, Nederland

Familiecamping - gebruik GPS-coordinaten - 4 camperplaatsen - vlakbij de grens met België - centrum 2km

24 aug t/m 20 okt

29 mrt t/m 12 jul