SVR minicamping Haflingerhof De Heksenketel

• Douche

• WiFi

Patthei

aug 2025

Heerlijke plek , we verbleven er 4 nachten met onze camper op verhard stuk direct links naast de ingang. het rondscharrelend klein vee was even wennen maar echt wel heel leuk ! Sanitair verouderd Omringd door bos , lopend naar het water konden we met onze sup de Veerse Kreek ontdekken , genieten van mooie natuur . Met de fiets naar Middelburg , Veere en strand we hadden wel ook geluk met het weer ! Wij zullen er zeker nog eens terug gaan .

Een heel, heel mooie plek. Veel prachtige dieren, en de eigenaar is erg behulpzaam. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

@Silverdream

mei 2025

4 dagen op de camperplaats gestaan. Vriendelijke eigenaren. Mooie grote verharde plaatsen met stroom en watertappunt. Grasstrook aan andere kant van het pad is prima plekje in de zon. Sanitairgebouw niet gebruikt, alles aan boord, kan ik niet beoordelen. Wij betaalden als NKC-lid 30 euro per nacht voor camper met 2 personen en hondje. Mooie rustige omgeving, je kan hier goed wandelen en fietsen. Fietsknooppunten netwerk loopt langs de camping.

Kraaienestweg 1

4351 RS, Zanddijk, Nederland

Camper- en diverse kampeerplaatsen op camping - natuurgebied het Veerse Bos - Veerse meer - centrum 2,5 km