prima plek met alles wat je nodig hebt en zo in de biesbosch!
uitzicht op de haven - fietsafstand naar de Biesbosch - poort na 19.00 gesloten, dan telefonisch contact met havenmeester - centrum 6km
Baanhoekweg 1
3313 LA, Dordrecht, Nederland€ 16,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima plek met alles wat je nodig hebt en zo in de biesbosch!
Mooie locatie redelijk schoon mooi uitzicht op de haven. Op de site staat 15 euro inclusief belasting toen ik aankwam bleek het 17 euro inclusief belasting. Bij het afrekenen na 7 dagen was het ineens 19 euro exclusief € 10.50 eur belasting ik voelde mij behoorlijk bedonderd.
We hadden geluk dat we aan de waterkant konden staan, anders sta je op een grote P plaats. Vriendelijke havenmeester die je alle info wil geven. Alle sanitaire voorzieningen zijn wel aanwezig, maar kunnen wel een update gebruiken. Mooie locatie om van hieruit de mooie, oude stad Dordrecht te bekijken, gelegen op 6,5 km afstand. Met de waterbus naar Rotterdam was een mooi uitstapje.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
prima plek met alles wat je nodig hebt en zo in de biesbosch!
lees meerBaanhoekweg 1
3313 LA, Dordrecht, Nederland51° 48' 54" N
info@westergoot.nl
€ 16,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet