Let op: kaartje uit betaalautomaat halen - parking geschikt voor stadsbezoek - gelegen tegen spoorbaan - stadsbus [do-avond/za/zo] naar het centrum - fraaie stad en veel fietsroutes - supermarkt 500m - centrum 1km
Weeskinderendijk
3314, Dordrecht, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima plek voor een bezoek aan Dordrecht. Jammer alleen dat tijdens ons verblijf de tweede plek constant werd bezet door een bestel bus, geen camper zijnde. Minstens 3 campers door zien rijden wegens “plaats gebrek” henk
Prima plek voor bezoek aan Dordrecht en omgeving. Kinderdijk, Alblasserdam, hoekse waard. Wel aanmelden van kenteken bij de automaat, ook al is de eerste 24 uur gratis. Onze buurman had zich niet gemeld en kreeg een bekeuring. Er rijd regelmatig een auto van de handhaving rond. Geen voorzieningen. Wel camera toezicht.
lees meerSlechts 2 plaatsen dicht bij het spoor, de eerste 24 uur gratis en daarna 7,20 euro per dag, maximaal 72 uur toegestaan. Geen faciliteiten op de parkeerplaats maar er is een wasstraat direct bij de ingang van de parkeerplaats, die ook een 24-uurs wasserette en een verse pizza-automaat heeft. Omdat we daar vrij laat in de nacht aankwamen, was de pizzamachine behulpzaam.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
lees meerWeeskinderendijk
3314, Dordrecht, Nederland51° 48' 32" N
info@vvvzhz.nl
+319004636888
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak