Camperplaatsen bij een melkveebedrijf - landelijke omgeving - de Krimpenerwaard - langer dan 9m op verharde plaatsen - centrum 1.5km
Provincialeweg Oost 127
2851 AD, Haastrecht, Nederland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenMooie CP in het Groene Hart,op de fiets naar gouda,Oudewater,stolwijk Hekendorp,wandelen in het natuurgebied. Alle voorzieningen gen zijn aanwezig. Gewoon Top plek.
Echt een leuke plek dicht bij de natuur met zeer aardige gastheren. > Nogmaals bedankt voor het overbruggen van de kloof voor onze motorscooter < Hier kunt u mooie tochten maken met uw hond door de natuur of gaan winkelen in Gouda. Alles gaat. De staanplaats heeft alles wat een reiziger nodig heeft. We komen zeker terug.
lees meerFijne CP om te staan en te zijn. Alle voorziening zijn aanwezig op een plek met een geweldig weids uitzicht. Prima startpunt om mooie fietstochten te kunnen maken en op loopafstand van het centrum. Wij hebben afgelopen weekend bij een gastvrije famile met plezier 3 dagen gestaan.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Provincialeweg Oost 127
2851 AD, Haastrecht, Nederland52° 0' 9" N
aantjes.blokhuis@gmail.com
+31620185206
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenLozen cassettetoilet