3,46van 5
  • augustus 2023

Voor een smalle buscamper is het nog te doen. Ga er niet heen met een normale camper. Hij komt er aanzienlijk geschonden uit door het niet snoeien van de takken. mijn camper heeft er een heleboel onherstelbare krassen aan overgehouden.

• april 2023

Campers van 7 meter en langer hebben hier echt niks te zoeken. keren is dan echt een crime. Al heel wat campers met grootste moeite zien keren. Dus bezint eer ge uw reis begint. Vanaf 12uur is deze plaats echt vol.

• februari 2023

wiekies

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 69 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,46van 5
  • augustus 2023

• april 2023

• februari 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• Besjeslaan 3A

2314 AZ, Leiden, Nederland

52° 8' 58" N

4.52006

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camperplaats de Limes