Camperplaats de Limes

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

Theoopreis

okt 2025

er zijn maar weinig camperplaatsen in de Randstad, dus je mag blij zijn dat deze er is in Leiden. Maar de zes plaatsen zijn klein, het terreintje is rommelig, geen duidelijke inschrijf instructies. gelukkig konden andere gasten ons helpen. Toegangsweg is doodlopende weg en camping staat niet aangegeven; laatste stuk is zeer smal; wij moesten de spiegels inklappen; Eigenlijk alleen geschikt voor camperbusjes.

Frank-en-Linda

aug 2025

zeer gezellige, rustige plaats. wij hadden het geluk een grotere staanplaats te hebben achteraan. geen voorzieningen enkel wc. zeer mooie om te fietsen, stad op 2 km. Gezellig cp.

piha2

aug 2025

Topplek op een toplocatie. De eigenaar is erg aardig, maar je hebt eigenlijk geen contact met hem. Reserveren is niet mogelijk; het is wie het eerst komt, wie het eerst maalt :). Er ligt een envelop in het toilet waar je je lengte etc. in moet invullen, en ze rekenen €1 per meter van je voertuig. Elektriciteit kost €5. Dit geld gaat in de envelop. Er is een groot park naast de deur. 6 plekken in totaal! Eén ster minder vanwege het ontbreken van een douche.

Besjeslaan 3A

2314 AZ, Leiden, Nederland

52.14931 4.52006

locatie dichtbij de A4, afrit Zoeterwoude Rijndijk, via Hoge Rijndijk - smalle toegangsweg - overnachten 1 euro per meter camperlengte - reserveren niet mogelijk - centrum Leiden 2km