Campers van 7 meter en langer hebben hier echt niks te zoeken. keren is dan echt een crime. Al heel wat campers met grootste moeite zien keren. Dus bezint eer ge uw reis begint. Vanaf 12uur is deze plaats echt vol.
wat een super leuke CP . we werden verwelkomd door 2 superlieve 🐏🐐...we hebben een wc tjhu naast de deur . waar we ook water kunnen pakken, uitzicht op een mooi wandel park waar een losloop gebied is voor de honden... binnen 10 min op de 🚲 in het centrum... aardige eigenaar schappelijke prijs...wat wil een mens nog meer 🤩
lees meerVoor een smalle buscamper is het nog te doen. Ga er niet heen met een normale camper. Hij komt er aanzienlijk geschonden uit door het niet snoeien van de takken. mijn camper heeft er een heleboel onherstelbare krassen aan overgehouden.
lees meerBesjeslaan 3A
2314 AZ, Leiden, Nederland52° 8' 58" N
4.52006
idefix2@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons