Leimuiden, Kaag en Braassem, Zuid-Holland, Nederland

Kampeerboerderij de Straat-Hof

Boerderij met kudde Lakenvelder koeien - gelegen in het groene hart - betaling via de 'check-in' knop op de app van campercontact [camperpay] - reserveren via website - speelstal - broodjesservice - aankomsttijd vanaf 14.00u - vertrektijd voor 11.00u - ook camperplaatsen op Polder-hof [zie sc 88324] - centrum 1km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Willem van der Veldenweg 57

2451 BB, Leimuiden, Nederland
    Toon op kaart
  • € 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,43van 5
  • januari 2023

Heerlijk gestaan. Boer Aad was super behulpzaam. Mooi gewandeld in de omgeving. We hebben genoten.

• augustus 2022

Leuke gezellige camping, wij mochten op de camping staan met de camper. De boer heeft er een leuke camping van gemaakt, sanitair netjes, overal zie je dieren, de kinderen kunnen overal rondkijken. Broodjes service, 1x per week pizza avond en Frietkar geopend Goede WiFi. Top!!

• augustus 2022

Hele leuke camping om te staan met kinderen, veel speelplaatsen en dieren. Broodjes bestellen via hun eigen app werkt perfect. Camperplaats is alleen maar een betonnen parkeerplaats dus ik zou aanraden om voor paar euro meer op de camping te gaan staan. Wij komen zeker nog een keertje terug!

Bekijk alle 7 reviews

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,43van 5
  • januari 2023

Contactgegevens

Prijs

• € 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten