Boerderij met kudde Lakenvelder koeien - gelegen in het groene hart - betaling via de 'check-in' knop op de app van campercontact [camperpay] - reserveren via website - speelstal - broodjesservice - aankomsttijd vanaf 14.00u - vertrektijd voor 11.00u - ook camperplaatsen op Polder-hof [zie sc 88324] - centrum 1km
Willem van der Veldenweg 57
2451 BB, Leimuiden, Nederland€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHeerlijk gestaan. Boer Aad was super behulpzaam. Mooi gewandeld in de omgeving. We hebben genoten.
Leuke gezellige camping, wij mochten op de camping staan met de camper. De boer heeft er een leuke camping van gemaakt, sanitair netjes, overal zie je dieren, de kinderen kunnen overal rondkijken. Broodjes service, 1x per week pizza avond en Frietkar geopend Goede WiFi. Top!!
Hele leuke camping om te staan met kinderen, veel speelplaatsen en dieren. Broodjes bestellen via hun eigen app werkt perfect. Camperplaats is alleen maar een betonnen parkeerplaats dus ik zou aanraden om voor paar euro meer op de camping te gaan staan. Wij komen zeker nog een keertje terug!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Willem van der Veldenweg 57
2451 BB, Leimuiden, Nederland52° 12' 44" N
info@straat-hof.nl
€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet