Camping Elizabeth Hoeve

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

colombustoers

aug 2025

erg rustige camping. we kwamen onverwacht en kregen een hartelijk onthaal. Alle voorzieningen zijn er. Onze langste stroomdraad was te kort, maar we werden geholpen door een vriendelijke, behulpzame buur. Wel onze eerste camping waar we 50 cent moeten betalen voor warm water in de douche. Erg nette voorzieningen. Hier kan je ook huisjes huren.

Radewijk10

jul 2025

prachtige en rustig camping, erg vriendelijk ontvangen,mooie ruime plekken schoon sanitair. een echte aanrader.

Moolhuysen

apr 2025

Prachtige, schone, maar vooral rustige camping met zeer ruime camperplekken. 2 Rijplaten om de camper op te zetten. Stuk beton ervoor. Veel vaste plaatsen met stacaravans. Keurig net sanitair. Douche €0,50 (wordt van de ACSIprijs afgetrokken per dag) Warm water voor de afwas €0,20. Wasmachine en droger gaat met speciale munten. Veel fietsmogelijkheden langs akkers. Faunaland in Tonge, slikken van Flakkee vogels spotten.

Noorddijk 8

3248 LH, Melissant, Nederland

zeer ruime camping midden in de delta met alle watersport mogelijkheden in de omgeving, ook mooi om te fietsen - centrum 500m

15 mrt t/m 7 jul

8 jul t/m 31 aug